Κοινωνία

3.000.000 ευρώ στα αζήτητα: Κέρδισαν και δεν το γνωρίζουν! Μήπως βρίσκεσαι ανάμεσά τους;

Υπάρχουν τρεις χιλιάδες άνθρωποι που κέρδισαν χρήματα αλλά δεν τα έχουν πάρει! Ο “θησαυρός” των 3.000.000 ευρώ παραμένει στα… αδιάθετα!

Η λοταρία μπορεί να έβαλε στον… τζόγο των αποδείξεων τους φορολογούμενους, αποδεικνύεται ωστόσο ότι είναι χιλιάδες εκείνοι που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και έτσι ένας “θησαυρός” 3.000.000 ευρώ παραμένει στα… αζήτητα.

Τι έχει συμβεί;

Μετά τις 11 κληρώσεις που έγιναν με βάση τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για το 2017 υπάρχουν περίπου 3.000 νικητές οι οποίοι δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα, τα χίλια ευρώ δηλαδή που προβλέπονται ανά άτομο.

Οι νικητές δεν έχουν εισπράξει γιατί είτε δεν έχουν δηλώσει αριθμό iban, είτε ο αριθμός που έχουν δηλώσει είναι λάθος.

Έτσι δεν είναι δυνατό να πιστωθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό το ποσό των 1.000 ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει άμεσα, για την ακρίβεια μέσα σε διάστημα τριών ετών από την ημερομηνία της κλήρωσης, να δηλώσεις τον iban ή να διορθώσουν τον αριθμό που έχουν συμπληρώσει.

Ένα λάθος που φαίνεται ότι έχουν κάνει πολλοί είναι πως έχουν δηλώσει αριθμό iban ωστόσο στον λογαριασμό που αντιστοιχεί ο αριθμός οι νικητές δεν είναι οι μόνοι ή οι πρώτοι δικαιούχοι και έτσι δεν είναι δυνατό να πιστωθούν σε αυτόν τον λογαριασμό τα χρήματα.

Σε διαφορετική περίπτωση και μετά την παρέλευση του τριμήνου τα χρήματα αλλάζουν χέρια, πιστώνονται στον λογαριασμό του επιλαχόντα.athensmagazine.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!