Κοινωνία

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία “Αγάπησα και πόνεσα”. Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε

τόσο με το Εθνικό Θέατρο όσο και με ελεύθερους θιάσους. Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση. Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, με ανάρτησή του στο facebook όπου σημείωσε ότι η ηθοποιός πέθανε χθες και σήμερα έγινε η κηδεία της από το κοιμητήριο Ζωγραφου.

Φιλμογραφία

Αδέξιος εραστής (1985)[Άννα]

Τα πρόσωπα του Θεού (1985)[Μαρκέλλα Ροδίτη]

Χωρίς μάρτυρες (1983)[Παυλίνα Αποστόλου]

Τελευταίος διάλογος (1982)

Ανατολική περιφέρεια (1979)

Εν ονόματι του νόμου (1970)[Μις Λιάσκα]

Ένα αστείο κορίτσι (1970)

Ο Νταβέλης (1969)

Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε(1968)[Αφροδίτη Παντελίδη]

Χαϊδω (1967)[Χάίδω]

Σκλάβοι της μοίρας (1966)

Με πόνο και με δάκρυα (1965)

Αμφιβολίες (1964)

Σχολή για σωφερίνες (1964)

Αγάπησα και πόνεσα (1963)

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button