Διάφορα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ…ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

russiannavyl2

ALERT! Κάτι γίνεται… Γιατί ετοιμάζουν αποθεματικά τροφίμων σε μεγάλη ρωσική πόλη;;;

O κυβερνήτης της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, έδρας του ρωσικού ναυτικού, και μία εκ των μεγαλυτέρων ρωσικών πόλεων, έδωσε εντολή για την διενέργεια «πολεμικών προετοιμασιών» στον ευαίσθητο τομέα των «επισιτιστικών αποθεμάτων», επιβεβαιώνοντας ότι Ρωσία και ΗΠΑ βρίσκονται λίγο πριν τον πόλεμο.

«Η απόφαση αφορά τα «στρατηγικά ή πολεμικά» αποθέματα τροφίμων ( όπως ονομάζονται) στην Αγία Πετρούπολη, για την χορήγηση 300 γραμμαρίων ψωμιού την ημέρα για 20 ημέρες σε ενδεχόμενη πολεμική σύγκρουση.

Την απόφαση αυτή υπέγραψε στις 6 Οκτωβρίου, ο Κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης κ. Georgy Poltavchenko.

Επίσης η γραπτή εντολή του Κυβερνήτη αφορά και τα αποθέματα γεωργικών προϊόντων, έχοντας γνώμονα την διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας της πόλης.

Αυτά αποτελούνται από την ελάχιστη ποσότητα («απαράβατο όριο») και τις λειτουργικές διατάξεις που αφορούν την ποσότητα των σπόρων σίκαλης και σιταριού .

Τα «επιχειρησιακά αποθέματα» μπορούν να πωληθούν, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των τιμών της αγοράς των αλεύρων και προϊόντων αρτοποιίας, μέσω όμως της αποκαλούμενης διάταξης «παρεμβάσεων των σιτηρών».

Η συσσώρευση και αποθήκευση πραγματοποιείται σε ειδικούς «κάδους» από τοπική ρωσική εταιρεία υπό την εποπτεία των κρατικών αρχών, και η οποία ως είθισται, λογοδοτεί στην κρατική επιτροπή για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της αγοράς των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση το γενικό σύνολο των αποθεμάτων σε τρόφιμα αφορά τα επόμενα τρία χρόνια και θα ανέλθουν σε όχι λιγότερο από 69.700 τόνους. Θα πρέπει να διαρκέσουν για έξι εβδομάδες για να μπορέσουν να σιτίσουν 5.200.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κάθε Ρώσος πολίτης θα λαμβάνει σε ποσοστό 300 γραμμάρια προϊόντα δημητριακών ανά ημέρα. Το ελάχιστο απόθεμα των 31.000 τόνων προορίζεται για 20 ημέρες καθώς και 300 γραμμαρίων σιτηρέσιο.

Επίσης ρυθμίζεται με ειδική διάταξη η παρακολούθηση της επισιτιστικής ασφάλειας στην Αγία Πετρούπολη. Για το σκοπό αυτό, η κρατική επιτροπή για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της αγοράς των καταναλωτών έχει συλλέξει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τους πωλητές, τις τιμές πώλησης για τα βασικά είδη διατροφής, τον όγκο των δεικτών παραγωγής, την ποιότητά τους, τα αποθέματα πρώτων υλών και τροφίμων, καθώς και άλλες πληροφορίες.

Έχει προγραμματιστεί επίσης η διαρκής ενημέρωση των στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον πληθυσμό της πόλης, καθώς και το ποσό της χρηματοοικονομικής σταθερότητας των παραγωγών γεωργικών προϊόντων, η μέση κατανάλωση και πολλά άλλα .

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το 2015 το κρατικό περιφερειακό ταμείο τροφίμων της Αγίας Πετρούπολης διέθετε 92.200 τόνους, πέρυσι η ποσότητα μειώθηκε σχεδόν κατά ένα τρίτο.

Ωστόσο, η εγγυημένη χορηγούμενη ποσότητα για 20 ημέρες αποτελεί απαράβατο κανόνα παροχής τροφίμων στους πολίτες με ψωμί να εισάγεται για πρώτη φορά. hellasforce.com

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!